Stones in Londen

De Stones traden weer eens op afgelopen week. Helaas niet in Nederland, maar alleen in Londen. In 2003 fotografeerde in Keith in de Kuip. Hopelijk krijg ik ze nog eens voor de lens. Iets voor 2013? 10 jaar na dit shot… 

Keith @ Feyenoordstadium Rotterdam 2003

The Rolling Stones – Dimitri Hakke – Fine Art Print – Limited Edition of 100 – Size: 33.1″ x 46.8″ “This was my first stadium concert with at least 50 other photographers, all trying to get that unique shot. Playing Brown Sugar, The Rolling Stones stormed the stage, 11 minutes later, my first big concert was over. Most photographers put their equipment in their cars and returned with their tickets to watch the gig. I had neither a car, or a ticket, but I did have this incredible shot of Keith. ”

Ga naar www.rockarchive.com om deze foto te bestellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Even geduld...