Wat vinden anderen?

Dimitri is een nauwlettende eindredacteur met goede invalshoeken en prettige humor. Tekstschrijvers benadert hij met zorgvuldige en tactvolle feedback, waardoor hij iedereen zover krijgt om mooi werk af te leveren. En voor zijn lens voelen mensen zich op hun gemak. Fijne gast om mee samen te werken.

Laetitia de Hoog – Hoofdredacteur BlootGewoon! en UIT!

Voor ons project Eten & Keten zochten we een fotograaf die in staat is op de achtergrond aanwezig te zijn en toch bovenop de actie te zitten. De kinderen die hier aan mee deden zou het niet op moeten vallen dat er een fotograaf aanwezig was. Dimitri is daar heel goed in geslaagd. We hebben nu een mooie serie beelden die perfect weergeven wat de sfeer was en waar we lange tijd plezier van hebben voor zowel drukwerk als digitale media.

Henry Vorselman – Directeur Digital Playground

Dimitri verzorgt al zo’n 10 jaar de foto’s voor het kunstevenement Route du Nord. Variërend van kunstwerken, sfeerimpressies tot en met bandfotografie. Hij is toegewijd en weet ondanks vaak moeilijke lichtomstandigheden goed werk af te leveren.

Eddy Kaijser – Directeur Route Du Nord

We like to work with Dimitri Hakke because he is able to think out of the box. Dimitri is an great example of a creative mind who is able to translate business towards creativity and vice versa.

Ingrid Wiegel – Owner Scoope Agency Strategie & Communicatie

Dimitri is a damn fine photographer with a ditto work ethic and a very likeable, laddish personality. Although he’s known to be grumpy at times, he won’t ever let you down.

Swie Tio – Hoofdredacteur Daily Paradise

Dimitri is een goede fotograaf en levert een prachtige bijdrage aan onze brochures en mooie kleurrijke plaatjes op van onze studenten !

Madeleine Lodewijks Post – Communicatieadviseur Hogeschool In Holland.