Keith Richards in de Kuip 2003-2023. Speciale jubileumprint voor slechts 99 euro.

Wie verjaart, trakteert. Vanaf nu verkrijgbaar: speciale jubileumeditie van Keith. Op 11 augustus 2003 maakte ik deze opname van Keith Richards in de Kuip voor De Havenloods Rotterdam. Omdat ik in die afgelopen 20 jaar gemerkt heb dat er veel liefhebbers van de foto zijn zonder dikke portemonnee -de A1-versie gaat inmiddels voor ruim 3100 euro over de toonbank bij Rockarchive- heb ik besloten een speciale editie te maken op kleiner formaat: 30×30 cm – afbeeldingsgrootte net iets kleiner dan a4. Genummerd, gesigneerd met certificaat van echtheid in een beperkte oplage van 200 stuks. Prijs: 99 euro!

Interesse? Stuur een mail naar keith20@deemee3.com en ik stuur je de benodigde gegevens.

2 Replies to “Keith Richards in de Kuip 2003-2023. Speciale jubileumprint voor slechts 99 euro.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Even geduld...