Mobile Site & Updates Lowlands

Klaar met uitzoeken en uploaden Lowlands 2012 foto’s die ik maakte voor Getty, Slagwerkkrant, Gitarist en Daily Paradise.  Hier een collage van enkele plaatjes. De Rest van de foto’s is te vinden via www.gettyimages.com.

Popfotografie
Mark Lanagan,The Cribs, The XX,The Shins, Foo Fighters en Alborosie

Ander nieuws is dat de site nu ook beschikbaar is voor niet-Flashgebruikers. Dus nu kun je alles ook bekijken op je iPhone of iPad. Om te bekijken, kies mobile site, helemaal links in het menu of klik hier: NO FLASH.  De mobiele site heeft ook een andere mappenindeling en een heuse Tag-cloud. Let op: nog ‘Onder constructie’. De laatste menu-items op de mobiele site moeten nog worden toegevoegd.

Rock Photography
Ms Easy in de Titty Twister

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Even geduld...