Bloggend onderweg…

Hard aan het werk om mijn website te updaten met moderne foefjes. Meer social media, dus meer facebook en meer twitter. En nu ook een weblog dat aan te vullen is via mijn mobiel. Of ik er veel gebruik van ga maken is een tweede. Misschien ben ik hard aan het werk, heb ik geen bereik op het festival of heb ik gewoon niks te melden. In elk geval kan het nu! Dus wie weet is mijn volgende blogbericht wel live van Lowlands 🙂
Bij gebrek aan een liveplaatje uit mijn telefoon, even een fotootje van eerder dit jaar.

Mette Lindberg of The Asteroids Galaxy Tour at Rotown 2012

Vergeet niet de nieuwe zoekfunctie. Met het Searchkader rechts op deze blogpagina, doorzoek je al mijn foto’s op Flickr. Wil je weten of ik foto’s van jouw favoriete artiest heb, tik gewoon die bandnaam in! Let op: Slechts 10-15 procent van al mijn foto’s staat online, dus mocht je een artiest zoeken en niet kunnen vinden, mail me dan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Even geduld...