Wat(t) zijn de plannen?

De ene expositie is afgelopen en de volgende komt er weer aan. De eerste plannen voor een expo in Watt, dateren al van ver voor de opening van het nieuwe poppodium, maar in verband met de stress van het überhaupt op tijd open gaan van Watt, werden de ‘leuke extraatjes’ even op de lange baan geschoven.
Maar nu is het dan eindelijk zover: er is een datum geprikt voor de opening van mijn eerste expo in Watt en Watts eerste expo ever ;-)Noteer maar vast in de agenda: de opening is op woensdag 19 november. Exacte tijd volgt nog. Het concept is met het verstrijken van de tijd een beetje veranderd. Was het eerst de bedoeling om Festivalitis! III daar de exposeren, nu is het een beetje mosterd na de maaltijd om eind November met een overzicht van de festivalzomer te komen. Concept nu: beetje nieuw, beetje oud, beetje portret, beetje live. Een overzicht zogezegd, met de nadruk op nieuwer werk met een paar ‘klassiekers’.
Een betere inluiding van 2009, het jaar waarin ik 15 jaar popfotografie vier, is er natuurlijk niet. Een tipje van de plannen van 2009 alvast…tis iets met bladzijden en je kunt er in bladeren.
Verder ligt vanaf vandaag de nieuwe Fret in de schappen met op de cover Ziggi. Het resultaat van een fotoshoot die ik onlangs had met deze sympathieke en talentvolle reggae/dancehall artiest. Over talenten gesproken: volgende week reis ik af naar Groningen om te kijken wat voor fototalent Europa herbergt. Ik maak namelijk deel uit van de selectiecomissie van de Popview/Lex van Rossen-award. De prijs voor het beste fototalent in de ‘popfotografie’. Het liefst had ik natuurlijk meegedaan, maar vorig jaar al kreeg ik van de organisatie het stempel ‘te oud’ opgedrukt! Ja, ja, zo ben je een talent en zo ben je alweer haast bejaard. Maar ik voel me vereerd om in de naam van Lex, mijn mening te mogen geven over de nieuwe generatie popfotografen. Daar steek ik met plezier wat vrije uurtjes in…
Maar nu eerst vanavond Bloc Party!

Posted by Picasa

Geef een reactie

Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterCheck Our FeedVisit Us On Linkedin