Uit de krant van vrijdag…

Vorige week geinterviewd voor Rotterdams Dagblad voor de rubriek Huis, Tuin en Keuken. Agelopen vrijdag stond het resultaat in de krant. Voor wie het gemist heeft of ook even ‘naar binnen wil gluren’, zoals de rubriek het zelf noemt staat hierboven het hele artikel… (klik op afbeelding om te lezen)
Ik heb het niet eens over mijn loodzware giga-tv (1,50m x 1,70m x 0,80m) kunnen hebben waar ‘ik een middagje op zou letten’ omdat ie niet door trappegat naar boven kon, maar nu inmiddels al weer vijf jaar plaats inneemt omdat de buurman ‘m maar niet komt ophalen. Nou ja, ik heb er wel geweldig EK en WK op kunnen kijken… Maar ik zit toch te wachten dat ie met die hoogwerker komt of een touw met een paar potige kerels om dat ding eindelijk eens naar boven te hijsen haha

Geef een reactie

Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterCheck Our FeedVisit Us On Linkedin