Popjaar 2010

 

De beste muzikale wensen voor 2011!
Het zit er weer op muziekjaar 2010. Tijd voor een korte fotografische terugblik en natuurlijk de traditionele nieuwjaarskaart. Tradioneel is ook het gratis (gezelschaps)spelletje ‘Noem de artiesten op de kaart’.

In 2010…

-gaf mijn bezoekersteller het helemaal op, na eerdere haperingen vorig jaar. Daarom geen exacte bezoekersaantallen en hits van 2010. Wel is mijn site sinds dit jaar verbonden aan mijn Flickr-account: daarop werd 15duizend keer een foto bekeken.

-werden foto’s die ik eerder maakte van mijn jeugdheld Ace Frehley (Kiss) gebruikt voor een gitaarles-dvd waarvan een deel van de opbrengst naar een goed doel (Little Kids Rock, an organization that gets instruments in the hands of underprivileged children)gaat.

-was het mooiste nieuws dat ik werd gevraagd voor een expositie in Buenos Aires, Argentinië samen met niemand minder dan Mick Rock.

-was de grootste tegenvaller dat de hele expo in Argentinie werd afgeblazen.

-exposeerde ik wel in Purmerend (GRID Festival) en Rotterdam (Route Du Nord)

-werden twee van mijn foto’s gekozen uit duizenden muziekfotos van diverse fotografen om te dienen als decor voor een Londense muziekzaal. Het resultaat: een overzicht van 156 ‘iconische foto’s van Britse artiesten’. Meer info hierover hopelijk binnenkort.

-verscheen de eerste dummy van mijn fotoboek ‘First 3 Songs, No Flash!’ Inmiddels ondere een andere titel. Momenteel erg druk met definitieve selectie en opmaak, zoeken van drukkers, maken van teksten en het zoeken naar sponsors voor mijn boek. Als iemand interesse heeft in het(mede)sponsoren van dit project, dan hoor ik het graag.

-waren de meeste memorabele concerten: Specials (Lowlands) en Suede (Paradiso).

-en mijn meeste geslaagde foto’s die van Shakira,Giovanca en Katzenjammer.

Op naar muziekjaar 2011! Met sowieso op het programa o.a. Specials en Beady Eyes…

Posted by Picasa

Geef een reactie

Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterCheck Our FeedVisit Us On Linkedin