Het is weer expotijd!

Tijd voor een update van een tweetal groepsexposities waar ik werk heb hangen. De eerste expo is in Toronto. In pianowinkel/galerie Paul Hahn & Co (1058 Yonge Street) is nog tot eind deze week de expo ROLLING STONES: A RETROSPECTIVE te zien. stonestoronto1Deze expo is een samenwerking tussen Paul Hahn, Analogue Gallery en is onderdeel van het Scotiabank Photography Festival. Curator van deze expo is Lucia Graca van Analogue. Zij zocht foto’s uit ter gelegenheid van de 50ste verjaardag van de eerste Stonesconcerten in Canada. Tussen de beelden van legendarische fotografen als Ethan Russell, Ken Regan en Robert Altman, hangt ook mijn foto van Keith Richards in de Rotterdamse Kuip.

Dichter bij huis staat het Jazz Museum Rotterdam. In dit tijdelijke museum in de Fenixloods op Katendrecht, zijn meerdere tentoonstellingen te bezichtigen die allemaal in het teken staan van Jazz in Rotterdam. Het museum wordt ingericht volgens het Kunsthal-principe en heeft zeven deeltentoonstellingen. Daarnaast heeft het museum een jazzclub, een filmzaal en een fotostudio. Ook richt DjazzTV een studio in waar musici, fotografen, auteurs en kunstenaars geïnterviewd worden. De 7 deeltentoonstellingen:

  • World’s Greatest Jazz Photos
  • Het beste van 10 jaar North Sea Jazz Art
  • Jazz in Rotterdam
  • North Sea Jazz Posters
  • InstrumentHeads by Michael Weintrob
  • Let Freedom Ring
  • North Sea Jazz Festival Rotterdam in foto’s

dimitriNSJF_zomerVoor de laatste expo heb ik een viertal foto’s geleverd van Sonny Rollins, Charles Bradley, Fatoumata Diawara en Andy Allo.

Deze foto’s zijn ook te koop op afdrukformaat 50×70 cm op Hahnemühle Fine Art, gesigneerd en genummerd in een oplage van 10 stuks. Prijs: €395,-  exclusief lijst.

Andere deelnemende fotografen zijn o.a. Joke Schot, Richard Sinte Maartensdijk, John Gundlach, Raphael Sprenger, Henk-Jan Kamerbeek, Andreas Terlaak, Peter van Breukelen en Paul Bergen.

Het Rotterdams Dagblad wijdde er een stukje aan:

20150608_190137

Het museum is van 6 juni tot en met 19 juli dagelijks geopend van 10.00 tot 17.30 uur en is te vinden aan de Veerlaan 9 in Rotterdam. Entree voor de 7 tentoonstellingen bedraagt €8,50

Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterCheck Our FeedVisit Us On Linkedin