Happy New Year

De beste muzikale wensen voor 2007 voor alle bezoekers van mijn site. 2006 was weer een mooi popfotografiejaar. Op mijn wenskaart zie je een kleine selectie. Wil je meer zien of in de gaten houden wat 2007 ons muzikaal gezien brengt, surf dan even langs voor nieuwe plaatjes die regelmatig op www.deemee3.com zullen verschijnen…

Weet jij wie ik in 2006 op de foto heb gezet voor deze nieuwjaarswens? De oplossing staat linksonder op de kaart… Posted by Picasa
In 2006

…kwamen 4889 unieke bezoekers naar mijn site. Ze leverden 76071 hits op. (tegenover
1880 unieke bezoekers met 22876 hits in 2005)

…werd mijn foto van Keith Richards opgenomen in www.rockarchive.com

…exposeerde ik met 2 andere Rotterdamse fotografen in Rotown

…had ik een grote soloexpositie met veertig foto’s in de hal van de Centrale Bibliotheek in Rotterdam

…beschouw ik Epica als mijn meest geslaagde foto van 2006

…was Iggy en the Stooges het meest memorabele concert

Benieuwd wat 2007 brengt…

Geef een reactie

Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterCheck Our FeedVisit Us On Linkedin