Happy New Year!

De beste muzikale wensen voor 2009!

Het zit er weer op, het muziekjaar 2008. Genoeg concerten weer gezien, waarvan de meeste natuurlijk ook op de foto gezet. Op de traditionele nieuwjaarskaart vind je enkele highlights. Tradioneel is ook het gratis (gezelschaps)spelletje ‘Noem de artiesten op de kaart’. Het zal lastig zijn om ze allemaal juist te hebben. Zelfs ik had er moeite mee ;-)De oplossing is terug vinden op de kaart rondom de foto’s (grijze tekst op zwarte rand).
Tot slot nog wat wetenswaardigheden.
In 2008:
…kwamen er bijna 5500 (5000 in 2007) unieke bezoekers naar mijn site die 500.000 (550.000) hits opleverden.

…Had ik een expo in Watt onder de noemer ‘First 3 songs, No Flash!’met voornamelijk nieuw werk en enkele ‘klassiekers’. De expo is een opmaat naar 2009 waarin een fotoboek ter gelegenheid van mijn 15-jarig jubileum als popfotograaf. Voor wie nog langs wil gaan: dit weekend (3/4 januari) is de laatste mogelijkheid.

…onderging de Rotownfotomuur een opknapbeurt.

…kreeg ik eindelijk mijn jeugdhelden voor de lens. De foto’s van de Stray Cats, Ace Frehley en Kiss zijn bij de updates te vinden. (ja dat ben ik op de foto haha)

…was ik lid van de selectiecommissie van de Popview/Lex van Rossen-Award. Een eer om gevraagd te worden. Al had ik natuurlijk stiekem liever zelf meegedaan. Maar helaas…ondergetekende is te oud 🙁 om nog als talent te worden aangemerkt.

…zijn de foto’s van Iggy Pop en Gene Simmons mijn meest geslaagde.

…deed ik weer heel veel verschillende soorten klussen. Van gemeenterecepties tot aan bandportretten tot aan nieuwe eindredactieklussen. Afgezien van de popfotografie was een reportage van de repetities van Les Miserables een van de leukste opdrachten in 2008.

Benieuwd wat 2008 zal brengen…

Posted by Picasa

23u45: updated UPDATE-section met o.a Franz Ferdinand, Crossing Border, Bazar Curieux.

Geef een reactie

Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterCheck Our FeedVisit Us On Linkedin