Festivalzomer

Goed nieuws en slecht nieuws. Helaas, de expo ter gelegenheid van 20 jaar Rotown is weer voorbij. Gisteren alles van de muren gehaald. Het leverde leuke stukjes op, in o.a. de Maasstad en NL10 en natuurlijk een prachtig jublileumboekje en dvd. Alle fotografen nogmaals bedankt voor hun medewerking!
Het goede nieuws is dat ik weer aan het werk ben voor een nieuwe expo. De bedoeling is dat in september de expo Festivalitis! partII te zien is in Rotown. Een logisch vervolg op Festivalitis!, dat vorig jaar de wanden van het poppodium sierde.
Dat betekent een zomer lang struinen langs de festivals: van Parkpop tot Metropolis en van Lowlands tot aan North Sea Jazz. Hou de website in de gaten voor updates.
Verder ben ik sinds vorige maand aangesloten bij Redferns Music Library (www.redferns.com), een internationaal popfotopersbureau.
Momenteel ben ik druk met hele andere opdrachten: fotografie voor de covers van de nieuwe brochures van Hogeschool In Holland. Iets heel anders, maar erg leuk om te doen!
Verder deze week een interview op 3voor 12 over Paul Bergens lange lenzen boycot en de toekomst van de popfotografie. Te zien op: www.3voor12.vpro.nl (4-6-07 update: let op nieuwe juiste link)

Geef een reactie

Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterCheck Our FeedVisit Us On Linkedin