Expositie Bibliotheek en CDR Rotterdam

Het is weer zover. Een nieuwe expo. Ditmaal in de Centrale Bibliotheek Rotterdam en de helemaal verbouwde Centrale Discotheek. Met nieuwe foto’s van bijvoorbeeld Ming, Warpaint en Stephen Marley. Hieronder het persbericht van de bieb:

3-10 tm 31-10 Dimitri Hakke Popfotografie
De foto’s van deze Rotterdamse wereldfotograaf te zien in de bieb. Van 3 t/m 31 oktober. Tentoonstelling Centrale Bibliotheek.

Fotograaf Dimitri Hakke is een muzikant met een camera. Het maakt hem weinig uit of hij in stadions of in kleine zalen fotografeert, al heeft het rauwe intieme zijn voorkeur. Door Rockarchive werd Hakkes talent opgepikt nadat men zijn iconische opname zag van Keith Richards. Samen met wijlen Lex van Rossen behoort hij tot enige twee Nederlandse popfotografen van wie werk wordt verkocht in de Londense galerie, die verder werk beheert van grote popfotografen als Mick Rock, Bob Gruen en Jill Furmanovsky.
Chelsea eigenaar Roman Abramovich kocht onlangs twee foto’s van de Rotterdammer die nu op groot formaat aan de muur prijken van de exclusieve muziekclub Under The Bridge in Londen. Zijn concertfoto’s en portretten verschenen daarnaast onder andere in Oor, Billboard Magazine, Wall Street Journal, NME en Rolling Stone. Bibliotheek Rotterdam is dan ook trots dat Dimitri Hakke zijn foto’s tentoonstelt in de bibliotheek.

Datum Maandag 3 oktober t/m maandag 31 oktober 2011
Plaats Centrale Bibliotheek, Hoogstraat 110, 4e etage
Meer informatie http://www.dimitrihakke.nl

Tentoonstelling i.h.k.v. 50 jaar Centrale Discotheek Rotterdam

Geef een reactie

Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterCheck Our FeedVisit Us On Linkedin