Exponieuws en nieuwe website…

Na mijn huiskamer, kon ook m’n site wel een likje verf gebruiken. De boel is nog onder constructie. De linkspagina is nog wat karig en de bandlijst is bij lange na nog niet compleet en recente foto’s moeten nog worden geupload. Wat wel is gedaan: nieuwe portfolio’s, compleet vernieuwde aboutpagina, met prijzen, cv en opdrachtgevers. Verder artikelen van de laatste anderhalf jaar toegevoegd onder de knop…(eenmaal raden)Articles. Voorlopig is nieuwe versie alleen te zien op www.dimitrihakke.nl. Op www.dimitrihakke.com is de ‘oude’ versie nog online.
Twee expo’s staan in planning. De ene is tijdens Route du Nord (volgende maand in Rotterdam-Noord, meer info volgt) en de ander is nog niet helemaal zeker, maar is waarschijnlijk in oktober in (tromgeroffel…) Buenos Aires, Argentina! Het betreft hier een expo samen met de legendarische Mick Rock. Sponsors buigen zich ‘as we speak’ samen met de creatieve leiding over de foto’s en de financiën. Voorgaande evenementen werden o.a. gesponsord door Cinzano, Levi’s en Puma. Dus met een beetje geluk volgt binnenkort de bevestiging en natuurlijk meer info. Keep your fingers crossed!
Vorige maand (op 1 april nog wel!) viel er ineens een dvd’tje van mijn jeugdheld Ace Frehley in de bus. Ik was vorig jaar benaderd om mijn foto’s te mogen gebruiken voor dit project via Flickr. Uitgever wilde mijn foto’s gebruiken. Onbetaald, maar aangezien deel opbrengst van verkoop naar goede doel (Little Kids Rock, an organization that gets instruments in the hands of underprivileged children.)gaat en ik deze kans niet wilde laten schieten, heb ik m’n foto’s opgestuurd. Ik hoorde verder niks, en dacht dat ze nog naar grotere versies zouden vragen, maar een jaar later ligt dvd ineens in mijn bus met bedankbriefje en mijn foto pontificaal in beeld bij extragedeelte van de dvd. Dat zijn mooie dingen!

Geef een reactie

Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterCheck Our FeedVisit Us On Linkedin