Een muzikaal 2012!

De beste muzikale wensen voor 2012!

Het zit er weer op muziekjaar 2011. Tijd voor een korte fotografische terugblik en natuurlijk de traditionele nieuwjaarskaart. Traditioneel is ook het gratis (gezelschaps)spelletje ‘Noem de artiesten op de kaart’.


In 2011

…ging mijn bezoekersteller spontaan weer aan, ergens halverwege het jaar, en staat op 1500 unieke bezoekers en 13 duizend hits. Op mijn Flickr-account werd dit jaar 12 duizend keer een foto bekeken. (-3000)

…was het absolute hoogtepunt, de aankoop van twee foto’s (Muse & Keith Richards) door Roman Abramovich voor zijn exclusieve Londense club ‘Under the Bridge’ onder het Chelsea stadion en het daarbij behorende bezoek aan de club voor een exclusieve VIP-opening.

…was zeker de opening van het vernieuwde Exit met mijn foto’s aan de muur en het bijbehorende feestje een ander mooi event van 2011.

…exposeerde ik in de Centrale Bibliotheek en de Centrale Discotheek, op Route Du Nord, en in Exit in Rotterdam.

…verschenen mijn foto’s in NME, Rolling Stone, Japanse, Zuid-Afrikaanse en Russische bladen, boeken en documentaires. Waarbij mijn portret van Anna Calvi de meest verkochte foto was: o.a. reclamecampagne in NME en Rolling Stone.

…raakte mijn fotoboekplanning een beetje op een laag pitje, maar ik ga er volgend jaar weer hard mee aan de slag. Ideeën, sponsors en feedback zijn nog steeds erg welkom.

…waren de meeste memorabele concerten: Specials (Paradiso), Noel Gallagher (Melkweg), dEUS (Trouw), PJ Harvey (Paradiso), Big Star (Paard) en Joy Formidable (Rotown). Ook memorabel , maar meer omdat concert uitging als een nachtkaars: Morrissey op Lokerse Feesten.

…en mijn meeste geslaagde foto’s die van Pigeon Detectives, Anna Calvi, Big Star, Lenny Kravitz en dEUS.

…portretteerde ik meer artiesten dan in 2010 (voor o.a. cover NL10), hopelijk volgend jaar nog meer leuke fotosessies.

…en tot slot is mijn pagina ook te liken met een Facebookbutton…of had ik dat al gezegd 😉

…zijn opdrachten – muzikaal of niet – , meer dan welkom in 2012.

Op naar muziekjaar 2012! Met op het programma o.a. jeugdhelden Black Sabbath en hopelijk The Stone Roses!

Geef een reactie

Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterCheck Our FeedVisit Us On Linkedin