Beurzen, congressen en andere evenementen

Een van de leuke dingen die ik doe naast concertfotografie, is het maken van reportages. Daarom maak ik regelmatig foto’s van conferenties, beurzen en congressen. Hieronder een selectie van foto’s van drie evenementen die ik het afgelopen jaar voor de organisatoren vastlegde. 
 

Art at the Warehouse kunstbeurs

Organiseert u zelf ook een evenement en wilt u daar mooie foto’s van voor pr-doeleinden of eigen gebruik, neem dan contact met me op via het mailformulier hiernaast.

Conferentie Cultuureducatie

geospatialbewerktGeospatial Conference World Trade Center in Rotterdam

Behalve voor reportages, ben ik ook in te huren voor portretten, interieurfotografie, nieuwsfotografie en het schrijven en corrigeren van teksten. Meer info over eerdere opdrachtgevers via Linkedin: nl.linkedin.com/in/dimitrihakke/

Geef een reactie

Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterCheck Our FeedVisit Us On Linkedin