TV reportage popfotografie

Eind vorig jaar werd ik twee dagen gevolgd tijdens mijn werk als concertfotograaf door een cameraploeg van Open Rotterdam. Dinsdag 10 Januari is het resultaat te zien online en op tv via Ziggo kanaal 36 en KPN 636. Aanvang 18u15. Hieronder de hele aflevering.
Aflevering 1 – Dimitri Hakke – SUBTITLED IN ENGLISH
“In deze eerste aflevering van Rotterdam Snapshots neemt de Rotterdamse concertfotograaf Dimitri Hakke je mee naar één van zijn favoriete locaties in de binnenstad: Rotown. Op de plek waar hij zijn passie voor popmuziek en fotografie ontdekte, vertelt hij meer over waarom deze combinatie in zijn werk zo bijzonder voor hem is.

De serie Rotterdam Snapshots bestaat uit 8 korte snapshots van verschillende fotografen die hun passie voor fotografie en hun liefde voor Rotterdam illustreren met muziekfragmenten, interviews en hun portretten van mens en stad.
Rotterdam Photo gaat een dag mee op pad met de desbetreffende fotograaf, van jonge hond tot oude rot, en neemt een kijkje in de keuken: welke keuzes maakt hij/zij en welke plek neemt Rotterdam voor ze in?

De fotografen begeven zich dagelijks tussen de verschillende grootstedelijke subculturen die de stad rijk is maar hoe beïnvloedt dit het uiteindelijke resultaat: de foto en het gehele oeuvre van de beeldmaker? Van voorbereiding, tot locatie check, van fotoshoot tot de post edit, Rotterdam Photo laat je de Maasstad door een andere lens zien…” (Bron: Open Rotterdam)

Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterCheck Our FeedVisit Us On Linkedin